Tidlig lørdag

Meget atypisk for en lørdag ringede vækkeuret kl. 6.15. Jeg havde nemlig en date med min frisør allerede kl. 8.30 inde i Aalborg og så var nattøj og morgenhår nærmest udelukket 🙂

Det varede kun ganske kort og jeg var på vej retur inden familien Danmark overhovedet havde fået øjne. Jeg hentede den rødhårede og så tog vi turen ned til fjorden og nød den smukke morgen.

Der er igen masser af is på fjorden. Det var en fornøjelse at gå tur dernede trods den bidende kulde og som en bonus var det en ren hund jeg havde med hjem igen. Poloen er ikke så fancy, at den har indbygget termometer og jeg har heller intet herhjemme, så jeg kender ikke den nøjagtige antal minus grader men tissehundekoldt… dét var der 🙂

Egentlig havde jeg planlagt og glædet mig til, at lørdagen skulle tilbringes hjemme, men jeg har lige erfaret, at naboen forbereder stor 18 års fødselsdag i aften, så jeg overvejer ret kraftigt at pakke Poloen og den rødhårede, og drage nordpå til i morgen…  hvis der ellers er nogen hjemme deroppe på toppen af Danmark!

Ha’ en dejlig lørdag!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *