Monopod. Tripod. Gorillapod.

.

Ikke nok med jeg havde jubilæum… jeg blev sørme også så fejret 🙂

Flag var hejst ved min pind og en blomst fra min yndlingskollega prydede mit bord da jeg kom til morgen.

Fælles morgenbord med kolleger i højt humør… allesammen. Jeg indhøstede flere kram, et enkelt kindkys og masser af hilsner fra næsten alle, der passerede mit skrivebord. Mine nye kolleger havde skillinget sammen og købt den længe ønskede Gorilla Pod, og også her fulgte der en blomst med. Og i aften spiser vi ude… selvfølgelig!

Ikke dårligt på sådan en næsten helt almindelig onsdag.

(altså bortset fra, at en mand faldt død om lige for næsen af mig, da jeg var på vej hjem – men det er en helt anden historie)

11 Comments

 • K@ri

  Til lykke med dagen i går 🙂 Så har det seg sånn at vi begge har fødselsdag på samme dag. Jeg vil bare si at din Gorilla er en fantastisk oppfinnelse. Jeg har brukt den med hell i mange år allerede, og jeg syns den er kjempepraktisk. Det er ikke alltid det passer å ta med ett stort stativ, og med det dårlige lyset vi har i vinterhalvåret, så er det nesten nødvendig med stativ for å få nok lys for bildene.
  Jeg vet du blir fornøyd med den 😉
  Vakre tanker om en fin dagen derpå fra K@ri*

  • Mette

   Hej Kari – tillykke med fødselsdagen til dig!

   Jeg har nu ikke haft fødselsdag med derimod job jubilæum… jeg kunne nu godt ønske, det blot var min 30 års fødselsdag vi fejrede 🙂

  • Mette

   Tak Charlotte.

   En Gorillapod er et kamera stativ med super fleksible ben, så det kan gribe og sidde fast de fleste steder 🙂

 • Annette's space

  Den der anden historie skriver du vel på et tidspunkt, for det må da have været en lidt voldsom afslutning på en ellers dejlig dag…..

  Den der tripod er bare for sej. Jeg har set den omtalt på en norsk blog engang sidste sommer, og den kan vist sættes fast de mest umulige steder 😀

  • Mette

   Den er nemlig ret sej – jeg glæder mig til at tage den i brug.

   Den anden historie skal lige bundfælles inden jeg fortæller den.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *