Patientforsikringen, del 368

Det er vist noget af det nærmeste man kommer et vaskeægte mirakel… Patientforsikringen har ringet… wob wob… de er ved at lægge sidste hånd på min sag! Så hjalp det alligevel at ringe og minde dem om min eksistens.

Bare lad millionerne rulle. Eller bliver jeg måske slemt skuffet?

Jeg tror mest på det sidste 😕

5 Comments

 • Kathrine

  Har lige siddet og kigget på din historie med patientforsikringen. Vi har desuden klaget over nøjagtigt det samme, det lidt spøjst. Det tog dem halvandet år før de overhovedet kiggede på min sag selvom de havde alle papirerne. Det var helt åndssvagt .. ! Så fik jeg tilsidst at vide at man ikke regnede med at jeg ville få erstatning, heller ikke selvom jeg i en alder af 21 har mén jeg skal leve med resten af mit liv. Min mor snakkede med dem længe og jeg endte med at få ca 11.500 kr udbetalt.

  • Mette

   I min sag har der ikke været tvivl om at jeg var berettiget til erstatning. Det blev nemlig hurtigt slået fast, at det var p-piller, der var årsagen til blodpropperne.

   Jeg var i akut livsfare, men det vælger man tilsyneladende at ignorere og da mine mén derefter udelukkende har været af psykisk karakter, så forventer jeg egentlig blot at få mine udgifter i forbindelse med sygdommen dækket… at det så er horribelt, at de skal bruge næsten to år på at regne det ud er så en helt anden sag!

   Man kunne have dem mistænkt for, at trække sagerne i langdrag i håb om at nogen opgi’r undervejs…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *