Hvid jul

Aalborg Lufthavn er blevet lukket pga. sne og havde jeg vidst, at der skulle komme så meget af det hvide drys, at vi ville sne inde, havde jeg nok provianteret lidt i går.

Nu må vi altså leve af, hvad køleskab og fryser kan byde på… jeg kan dog berolige jer med, at både Poden og jeg har huld nok til at overleve selv en mindre hungersnød, så en snestorm burde ikke kunne gøre det af med os heller 🙂

Julen bliver hvid heroppe igen i år. Vejrudsigten melder om minusgradere helt frem til fredag, så medmindre meterologerne tager helt fejl, bliver sneen ganske givet liggende hele ugen. I skal ikke høre mig klage.

Og nu vil jeg iføre mig det helt store vinteroverlevelsesudstyr og gå en tur med den rødhårede… det gi’r så dejligt røde kinder 🙂

God lørdag!

2 Comments

  • Kirsten

    Ja, sne er dejlig og min ikke det bliver liggende så vi for andet år i træk får hvid jul?
    Men lige i dag måtte det godt have været lidt mindre sne, for vores store datter der bor i England kunne ikke komme fra Heathrow, så det koste en lang bustur tilbage til Southampton og så en ny billet fra Gatwick incl en lang togtur i morgen, øv!

    • Mette

      ØV hvor træls… jeg så godt i nyhederne at alle lufthavne omkring London var lukket. Det er da godt det ikke er den 23. så der var risiko for hun slet ikke kunne nå hjem.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *