Helt i orden svigersøn…

Det er da absolut en okay svigersøn jeg har fået mig der…

Hvor mange 15 årige knægte ville lige tænke så langt som til at forære kæresten en blomst på deres månedsdag? Ja, jeg kender mange mænd for hvem bryllupsdag er en by i Rusland (jeg var selv gift med en af dem) så jeg synes, det er så meget i orden, at min søde datter har fundet sig så betænksom en kæreste 🙂

I morgen bliver han bedt om at møde op i arbejdstøj… for det skal selvfølgelig udnyttes, at vi har fået mand i huset. Vi skal i skoven og fælde årets juletræ… der skal arbejdes for føden ska’ der!

Lørdagen er brugt på den nødvendige rengøring og tøjvask. Desuden er en mindre katastrofe blevet afværget.

Jeg blev færdig med Jussi Adler-Olsen “Flaskepost fra P” i aftes – fremragende læsning i øvrigt –  og havde ingen ny bog på bedding! Det kan på det nærmeste ødelægge min nattesøvn, jeg panikker og tager mig selv i at læste de mærkeligste ting som sådan en hungrende misbruger… brugsanvisningen i lagt Tampax pakken, ingredienslister på cremebøtter eller andre mærkværdigheder. Heldigvis nåede jeg biblioteket inden lukketid og katastrofen blev afværget med Kate Atkinson “Hvornår kommer der en god nyhed“!

Det kunne jeg også spørge om…  “Hvornår kommer der en god nyhed“?

6 Comments

 • Anette

  Så koselig med en rose på månedsdagen, sukk 🙂 Kjenner igjen panikkfølelsen ved ikke å ha en bok på vent. Takk og lov for biblioteker 🙂 Nå har jeg lest flere bloggere som roser Jussi Adler-Olsen opp i skyene, han må jeg nok ta en titt på 🙂 Klem fra Anette 🙂

 • Deborah

  Vi kan klart godt lide betænksomme kærester og jeg har da heldigvis prøvet at have den slags også. Det glæder mig da, at “faget” ikke er helt afgået ved døden.

  Lidt gode nyheder ville ikke gøre spor, det kan du have helt ret i. Håber du får nogen snart.

 • Helle K.

  – at løbe tør for læsestof er nok det værste der findes – også i min verden. Heldigvis har vi fået næsten-døgnåbent bibliotek – jeg kan gå ind hver dag fra 7 til 22, så det hjælper lidt på den værste panik.

 • Helle K.

  Hvor sødt 🙂
  Jeg må sige, at for mig betyder de der mærkedage ikke så meget (vi holdt ikke sølvbryllup fx) – det er alle de andre dage som tæller 🙂 – nok fordi jeg ikke er særlig romantisk.

  • Deborah

   Du/I skal selvfølgelig gøre som I synes. Jeg ville mene, at romantisk eller ej, så er 25 år sammen værd at fejre og at I har hinanden og det virker endnu. Det behøver da ikke være så trist det hele, selvom hverdagen er den vigtigste. Enhver lejlighed til lidt fest og farver er da godt, og det behøver såmænd ikke have noget med romantisk at gøre.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *