Videnoverdraget

Om en uge stopper min mentor for alvor… faktisk har vi blot to fælles arbejdsdage tilbage før jeg bliver efterladt alene i mit nye job. Eller næsten alene, for jeg har jo stadig min skrivebordsmakker, en erfaren herre, som foreløbig ikke rejser nogen steder hen.

Er jeg klar til at blive kastet for løverne uden rygstøtte? Jeg synes, jeg er blevet godt klædt på, selvom der stadig er ting, jeg kan blive i tvivl om. Tvivlen handler så ikke så meget om selve arbejdsgangen, men f.eks i at vurdere hvorvidt en pc er moden til udskiftning eller den skal sendes ind til rep, om en medarbejder kan få en 22″ skærm eller må nøjes med standarden som er 19″ eller om … Den vejen for og imod kan ikke læres på en måned, men kommer med erfaringen. Tror jeg. Håber jeg.

Kulturen er en anden ting jeg lige skal vænne mig til… men det må jeg hellere lade være usagt. Så har jeg nemlig ikke sagt for meget!

Og skulle jeg så ikke lige bage nogle flere pebernødder… det gider jeg nemlig godt!

One Comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *