Det trækker i langdrag!

Du har ringet til Yvette Carstensen, Patientforsikringen
– jeg kan desværre ikke træffes lige nu men…

Den besked har jeg hørt ca. 10 gange om dagen den sidste uge!

I juli sendte jeg de forhåbentlig sidste papirer i den tilsyneladende uendelige føjleton af en sag jeg har kørende i Patientforsikringen… og siden har jeg ikke hørt en fløjtende fis. Efter knap 6 måneder synes jeg ikke det var urimeligt at ringe og høre hvad status er. Men altså praktisk taget umuligt!

Jeg ringede derfor i går til Patientforsikringens hovednummer og blev stillet om til en assistent. Det eneste hun kunne gøre var, at lægge en besked til Yvette Carstensen om at ringe mig op.

Det gjorde hun så i dag og kunne lige som jeg konstatere, at der intet var sket siden starten af juli. Mine papirer lå blot urørte hen i en af hendes sikkert mange bunker. Det værste var, at hun heller ikke kunne heller ikke love nogen snarlig afgørelse, men kunne godt se at det var en af de sager, der snart burde rykkes på… sidst jeg rykkede blev min sag opprioriteret, så jeg håber lidt på, at det også sker denne gang.

Jeg synes, det er urimeligt at en sag, der er startet i februar 2009 endnu ikke har fået en endelig afgørelse…!

3 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *