Inde fra skyggen…

29 grader i skyggen på terrassen og luften står helt helt stille. Vejrudsigten påstår godt nok der skulle komme en jævn vind fra syd… men det er i hvert fald ikke her den vind blæser! Jeg har lige været ude og proviantere og man skulle tro næsten tro at Vodskov var blevet evakueret… så få mennesker mødte jeg!

Det er ikke mit yndlingsvejr. Ej heller den rødhåredes. Det er ganske enkelt for varmt for os – vi kunne snildt nøjes med 23-24 grader. Snildt!

Jeg er rykket ud i haven under parasollen med den bærbare. Til morgen fik jeg endelig de manglende journaludskrifter fra Lægehuset, så jeg kan få skrevet til Patientforsikringen og få afsluttet min sag helt. Der er vedlagt et oplysningsskema, der skal udfyldes. Der skal opgives dato, rute og udgiftsbilag på hver enkelt læge- og hospitalsbesøg – og her kan jeg igen være glad for min blog, der nu kan bruges som opslagsværk. De vil også gerne have tilsendt busbilletter, benzinregninger, kvitteringer for medicin brugt i sygdomsperioden… jeg kendte overhovedet ikke til patientforsikringen, da jeg blev syg, så det vist at stille lidt store forventninger til mit gemmegen! Og det er så heller ikke et ultimativt krav for at få refunderet sine udgifter.

Sammen med oplysningsskemaet får de et brev med en sang fra de varme lande… jeg synes, de har bagatelliseret de mén, jeg har haft. Mén som har været af psykisk karakter og derfor ikke synlige eller målbare – men ikke desto mindre lige så alvorlige. Det hele ryger i postkassen på mandag og så er der sikkert igen lang ventetid, før der træffes en afgørelse!

Poden er startet ferie hos sin far og skal efter planen være hos ham de næste 14 dage. Lidt flere end de 3-4 stykker han kunne ofre på hende sidste år! Da var der en partner, der havde overkommandoen… det er der så ikke længere! Heldigvis for poden som nu har sin fars opmærksomhed igen!

Her bliver stille – men jeg skal arbejde de 14 dage, så mon ikke det går! Og så er det også min tur til at holde ferie i 3 uger! 🙂

Hav en dejlig lørdag derude i sommerlandet!

5 Comments

  • Deborah

    Jeg synes også, det er alt for varmt. Gisper også af hede og lider under den lange gåtur, jeg var på igår. Men skidt pyt, jeg skal heldigvis ingenting og kan slappe helt af, sålænge jeg har behov.

  • Christoffer Veng

    Hej Mette. Ja, den er godt nok styg i dag. 30 grader her i centrum af Aalborg, men heldigvis er vinden da begyndt at røre noget på sig. Jeg har lige været på cykeltur til Silvan med den lille bagpå for at købe en ventilator – den gør nu underværker en dag som i dag! God sommer! Mange hilsner fra Christoffer…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *