Bogstavleg D

D som DR’s store juleshow

Det var en lidt sjov oplevelse, at være tilskuer til et show, der er beregnet på en senere tv-udsendelse. Der er fyldt med kameraer, løbende teknikere og publikum opvarmere. Sissel Kyrkjebø fumlede med ordene og måtte tages om og hele Shaking Stevens optræden måtte også gentages pga. problemer i lydvognen.

Udover det sjove i sådan en oplevelse var det et flot show. Burhan G, Nik og Jay, Medina, Alfabeat, Shaking Stevens, Maria Carmen Coppel, Erik Hassel, Susanne Vega, Sissel Kyrkjebø og flere som jeg ikke kendte. Vi var ikke helt enige om indholdet… nogen synes, der var for lidt jul mens andre  synes, det var fint der ikke var mere – vi kunne dog blive enige om, at der var noget for enhver smag. Mon det kan I jo selv vurdere når showet i december sendes både på DR samt i Norge og Sverige.

Se de andres D’er her

10 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *