Lyseslukker

Nogen mennesker kan med nogle ganske få ord dræbe al glæde og forventning på et splitsekund..!

Tak 🙁

12 Comments

 • Mette

  @ Catarina – du har ganske ret. Og tak!

  @ Helle – Nope og selv god fredag.

  @ Thinking Space – det vil jeg også øve mig i.

  @ Trine – nogen gange er det bare ikke så enkelt, men bortset fra det burde man gøre øvelsen indimellem.

  @ Alice – selvfølgelig ender det godt. Der findes heldigvis også glade og positive mennesker.

  @ Anita – det var i hvert fald en dårlig valgt dag at ødelægge for mig.

 • Trine med hundene

  Jeg er i gang med at “rydde op i rygsækken”, som BS så klogt sagde i et program. Ud med dem og jeg ikke kan bruge til andet end at ærgres over. Den er tung numen jeg forventer at den er ganske let om ikke så længe… Måske du skulle prøve det samme, kære Mette? 🙂

  • Mette

   Tak Marianne, men desværre er man ikke altid herre over den slags ting. Heldigvis var det meste af dagen fyldt med glæde og forventning-

 • Anette Bargholz

  En veninde og jeg kom engang, helt ved et tilfælde til at høre et radioprogram, som vi kom til at flække af grin over, og som ingen af op nogensinde har glemt, selvom det nu er mange år siden:-) I programmet blev flere ‘situationer’ nævnt, og alle rundet af med: ‘husk, der er altid nogen der vil tage din glæde fra dig’ programmet var helt vildt morsomt, og hver gang jeg oplever en lyseslukker, så kommer jeg til at tænke på dette, og så kommer jeg til at grine som en flækket træsko 😀

   • Anette Bargholz

    Øv altså… For du har bare rigtig meget positivt at glædes over, og så er det da bare røv, at der er nogen der skal ødelægge din glæde o_O øv for det, siger jeg bare. Jeg ønsker dig en dejlig weekend trods alt B-)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *