Søndagsgear

Stilheden i skoven er øredøvende sådan en regnfuld søndag i oktober. Det eneste man kan høre er vindens susen i træ toppene. Vi var også stille… ingen grund til at råbe RØV… absolut ingen grund til at råbe noget som helst, andet end Hallelujah måske 🙂

Weekenden har været indholdsrig. Fnisende og forelskede tøsepigebørn. Præsentation af en ny (cute) svigersøn. Nogle timers underholdende selskab af den lysebrune Ninja. Og sidst men ikke mindst en hyggelig date med skagboen, lækkermåsen og rockelskeren Mr. D. Gad vide hvad det kan føre til… om noget overhovedet 😕

Efter sådan en weekend kan det altså godt være lidt svært at hidse sig op til at skulle på job i morgen.

Jeg prøver om en kop te og en bolle med ost kan få mig ned i hverdagsgear igen.

Fortsat god søndag til jer derude!

One Comment

  • Helle K.

    Der er så dejligt derude i skoven 🙂 vi kørte lige igennem, men jeg havde – meget ulig mig – ladet kameraet ligge hjemme på køkkenbordet, farverne var ellers helt fantastiske.

    Held og lykke med skawboen – jeg havde en kæreste i Skagen fra jeg var 14 til jeg var 17 – så jeg har skejet lidt ud deroppe 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *