Dagens bedste grin

Min gode ven JJ er desværre i disse dage indlagt på Hjørring sygehus – og god bedring til ham – men for pokker, hvor ville jeg gi’ min højre arm for at være sygeplejerske på lige netop den afdeling. Det kan kun være en munter oplevelse, at have ham som patient – JJ får i hvert fald altid en historie ud af det, uanset hvad han bliver udsat for

Bl.a. har han netop opdateret sin Facebook profil med denne status:

“JJ” har været til ct scanning – man skal lige huske når man tager skridt beskytteren af, at klemme den sammen ellers bliver tis leif godt nok trukket lang

Hvor får han det fra..? 😀

2 Comments

  • Jimmy

    JJ is home again:o) det var en hård tur, vil ikke komme ind i detaljer ang hygienen på Hjørring sygehus (føj) siger jeg bare, jeg udskrev mig selv derfra kl 1430 fredag eftermiddag men blev indlagt igen fradag aften kl 18 på Aalborg sygehus til ren luksus i forhold til hjørring. Nu er jeg hjemme igen frisk og klar:o)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *