Det er ik’ fair…

Hvem kender ikke scenen fra de gamle westerns, hvor fulderikken, som jo selvfølgelig også er den hurtigste revolvermand i byen, igen og igen får hovedet holdt under vand i hestens vandtrug for at gøre ham ædru til duellen med den sortklædte outlaw..? Jeg har i hvert fald set den mange gange og i utallige versioner.

Det er sådan jeg føler livet behandler mig lige nu… i venskaber… på jobbet… økonomisk… helbredsmæssigt…

Jeg kan lige nå at få hovedet ovenvande, tage en dyb indånding, tro på at nu er det min tur til lidt medvind… og så bliver jeg dukket igen!

Jeg håber, det er i orden jeg siger F U C K !

14 Comments

 • Mette

  Tak for alle de søde kommentarer… jeg har råbt både RØV og FUCK op mod den stærke vind ved østkysten… det gjorde godt uden det dog fik vinden til at vende 😉

  Men jeg tror på, at det også en dag bliver min tur til at leve sådan en helt almindelig “kedelig” hverdag uden de her store op og ned ture som jeg desværre ingen indflydelse selv har på!

 • Marie

  ja det kender jeg godt.. Men som du selv skriver så skal man tror på at vinden vender og du får medvind og at det bliver der..
  men det er svært og nederen.. men tænk på de gode ting som fx dine nye støvler, de venner der støtter dig og fuck de andre, de ved ikke hvad de går glip af 😉 brug tiden på dem du holder af 😉 stoor medvind herfra 😉
  -Marie
  min blog:
  http://www.mariebraends.blogspot.com/

 • Rasmus

  Et gammelt afrikansk ordsprog lyder (på engelsk): However long the night, the dawn will break.

  Hold ud! Det skal nok blive bedre

 • Vicki

  Selvfølgelig er det i orden. Sæt en snor i den rødhårede, og så ud i skoven og råb RØV! Jeg er ked af at du har så mange ting, der lige nu prøver at drukne dig i livets vandtrug. Sender dig et virtuelt knus.

  Vicki

 • Anette B

  Life is a Rollercoaster, siger man… Kan bare ikke lige se sammenligningen… for i Rutschebanen er det jo nedturen der er den sjove 🙄

  …men heldigvis kommer der igen gode tider, Mette…! Jeg vil i hvert fald ønske dig en rigtig god weekend… Kommer du til Herning?

  En tanke fra mig 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *