Mens jeg venter

Mens jeg nu venter på mine nye støvler, var det vel meget passende, at falde over den her test: Hvilken skotype er du?  

Iflg. den er mit køb ikke helt hen i vejret…

Du er den flade sko
Resultat: Hedder du “ballerina” til efternavn? For du forstår at være lige så praktisk, som du er trendy og feminin. Du foretrækker komfort og slapper bedst af, når du kan mærke jorden under dine fødder. Du er nem at omgås, og går ikke af vejen for en omgang billard eller en iskold fadøl – og det gør dig populær hos begge køn! Du elsker at afsøge grænser og udfordre dig selv, men du er samtidig utrolig jordbunden og forudsigelig. Du er både loyal, trofast og hjælpsom. Dine venner er aldrig nogensinde i tvivl om, hvor de har dig!

Prøv selv her

4 Comments

  • Poden

    Du er den trendy sko
    Resultat: Dit mellemnavn burde i virkeligheden være “peeptoe” eller “kilehæl”, for du er en vaskeægte fashionista! Du er supercool og tjekket helt ud til fingerspidserne, og har en svaghed for alting, der lugter lidt af kvalitet eller kant. Dine veninder både elsker og misunder dig – de ville nemlig ønske, de havde samme sans for stil som dig! Du er ikke typen, der gør opmærksom på dig selv i et selskab – det kommer faktisk helt af sig selv. Alle vil vide, hvor og hvordan du har fået fingre i dit überhotte outfit!

    – Det minder mig faktisk om at jeg rigtig godt kunne bruge et par lukkede sko med kilehæl søøøøde rare mor 😀

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *