Drengerøvsfilm

Jeg så The Expendables i aftes. En rigtig drengerøvsfilm i bedste Stallone-enmandshær-stil med alt hvad den kan trække af gamle aktionhelte og store guns. Ikke meget at skrive hjem om her, bortset fra at jeg var godt underholdt de par timer den varede. Og så har den vel opfyldt sin mission!

Jeg håber snart, det er sidste gang Stallone viser sig på det hvide lærred. Kroppen er stadig særdeles fit selvom dåbsattesten siger 65, men ansigtet… om det er Botox eller ansigtsløftninger der gør det, ved jeg ikke, men han er ganske enkelt grotesk at se på.

3 Comments

  • Mette

    Det er nemlig rigtig synd, for der findes faktisk ikke noget mere latterligt end folk der forsøger holde fast i den evige ungdom. Er ansigt fyldt med rynker kan være fuldt ud lige så attraktivt som en glat barnerumpe! Synes jeg!

  • Deborah

    Nu har jeg ikke set filmen, men kun traleren her. Så filmen som sådan kan jeg ikke udtale mig om. Men som du siger, hvis man er undeholdt så er missionen vel udført tilredsstillende.

    Måske er jeg ikke den rette at spørge, for jeg har altid haft et blødt punkt for Stallone, og jeg smelter, når jeg hører hans stemme. Men selv jeg må indrømme, at enough is enough, og nu må han stoppe med botox, og ansigtsomplantninger. Det er synd, for han er en (efter min mening) meget sexet mand, og det ødelægger han på den måde, istedet for at ældes. Det ville han ikke blive mindre sexet modsat, hvad han åbenbart tror. Men hvis du ser hans kone, ligger forklaringen måske der? 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *