Nørderier

For nogle år siden da jeg nørdede html til den store guldmedalje, hentede jeg ganske ofte hjælp, tips og gode råd på html.dk’s forum. Altid var tonen venlig, sober og hjælpsom.

Nu nørder jeg med noget andet… helt på begynderniveau og derfor har jeg igen kastet mig ud i et forum for at få hjælp. Men her sidder så desværre nogle 15 årige snothvalpe og styrer debatten og de er både uforskammede og nedladende… om de har noget at have det i ved jeg ikke, men de er højst sandsynligt dygtige på det her felt.

Jeg har hele tiden gjort klart, at jeg er helt på begynderniveau, men det afholdt ikke en fra i dag at gi’ mig beskeden: hvis du virkelig er en anakonda, så smut tilbage til det r**hul du kom fra. Jeg blev helt ærlig talt sådan lidt: kom du ud på den anden side af skærmen, snothvalp, så jeg skal jeg varme din r**.

Men før jeg nåede at reagere var han blevet irettesat af administrator. Hvor er det ærgerligt, at de steder ofte bliver så sammenspiste, at der ikke er plads til nye folk som gerne vil lære.

Nå… jeg skulle vist forresten heller ikke sidde her og nørde… der var noget med en bærbar, en Wallander film og nogle dyner 🙂

3 Comments

 • Jimmy

  Skaf adressen på sådan nogle hvalper så skal jeg trække skelettet ud af røvhullet på dem, der er ikke noget jeg hader mere end sådan en flok bumsede rødhåret cola drikkende hvalper som gemmer sig bag skærmen. Uhhhhhhhhhhhhh ha.

  • Mette

   Rolig nu Jimse… der er ingen grund til at sende hele kavaleriet efter dem ;-)… men du har ret og det samme har Gitte… de mangler i den grad opdragelse!

 • Gitte

  Hvor må hans/hendes forældre være stolte………………
  Om jeg begriber, at de synes det er ok at tale/skrive sådan til andre, men de fleste har heller ikke lært almindelig høflig omgangstone hjemmefra.

  Nå det er lige et emne der kan få mig helt op i det røde felt, “manglende respekt for sine medmennesker”.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *