I bagklogskabens lys

Det er spøjst, som man vælger at ignorere det faktum, at lidt for meget rødvin gi’r en forbandet hovedpine dagen efter. Jeg gør. Ignorere det. For det er jo som regel hyggeligt at indtage det. Men jeg fik en reminder til morgen i form at en dundrende smerte bag øjnene 🙁

Nå… to kodimagnyler klarede det værste og jeg havde ikke nogen forpligtelser i dag andet end jeg havde lovet mig selv at være aktiv både inde og ude. Men hvorfor gøre i dag hvad jeg kan udsætte til i morgen..!

Aftensmaden bød på hvad køleskabet rummede. Serrano skinke, salat, tomater bagt i ovn med frisk mozarella, basilikum fra haven og god olivenolie og dertil et godt stykke brød. Ingen øl eller vin, kun vand! 🙂

Opvasken springer jeg let og elegant over – og i stedet pakker jeg Poloen… lige om lidt… og kører en tur til Mou for at mødes med M og hans dejlige hunde ved fjorden. Det gider jeg nemlig godt og jeg er sikker på den rødhårede også gider. Måske vil  den friske luft oven i købet virke befordrende på mit lidt tunge hoved.

Hav en dejlig lørdag.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *