Den allerallersidste

Nu kan jeg snart ikke trække den længere, men med til ferien hører alligevel den her mandag. Feriebarnet Viktor bliver afhentet (hvis han altså vil med hjem) og desuden er der er 117 andre ting, vi skal nå netop i dag… Poden skal til frisør, knallerten skal afleveres til rep., alle de nyvaskede møbelbetræk skal monteres, vi skal til Zumba, støvsugeren skal luftes, tøj skal vaskes osv osv…

– samtidig udsættes det uundgåelige/ubehagelige møde med hverdagen endnu en dag! 😕

One Comment

  • ThinkingSpace

    Hej, jeg faldt tilfældigt over din blog gennem Twitters nye feature “Who to follow”. Du tager smukke billeder, så jeg har meldt mig som fast læser. Jeg glæder mig til at følge med! 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *