Trummerum

Jeg kan slet ikke overskue, at ferien meget snart er slut og jeg kan slet ikke overskue, at skulle vende tilbage til hverdagen med alle dens kedelige rutiner. Jeg vil noget andet. Jeg vil noget, der gi’r mig lyst til at stå op hver morgen. Jeg vil noget, der gi’r mig udfordringer og fylder mig med glæde. Og det er ikke det her. Jeg si’r det bare.

Men det er igen blevet hverdag og jeg S K A L … det andet kan jeg blot drømme om!

4 Comments

  • Anita

    Det er ferieblues, når den er… måske værst. Jeg har den også, men forhåbentlig kun idag – dagen før dagen.

    Jeg tror på, at den forsvinder, når først jeg kommer i sving igen og blir’ en del af et godt team. Jeg håber også din fordufter indenfor kort tid, for den er næsten ikke til at slæbe rundt på.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *