Gør noget ved dit liv

Med Poloens ankomst i familien er der også pludselig givet langt større mulighed for at deltage i nogle af aftenskolernes tilbud. I hvert fald er det blevet nemmere rent transportmæssigt mener jeg.

Katalogerne er lige landet i postkassen og bliver nu nærlæst. Det er utroligt, hvad der er af tilbud

Duelighedsbevis for lystsejlere
Italiensk for begyndere
Få mere styr på Internettet
Bevægelse for muslimske kvinder
Rebelske juledekorationer
Afropowerdance

Der er mange ting, jeg kunne tænke mig at prøve kræfter med… ja altså, godt nok ikke lige de ovennævnte… men udbød de nu noger, der hed “Overlevelseskursus for teenagemødre” så havde jeg uden betænkeligheder meldt mig 😉

Nej pjat, allerhelst ville jeg ønske, at der var et fotokursus, som var bare en lille smule avanceret… desværre ser de ud til at være helt nede på det niveau, hvor man lærer at tænde for kameraet og det gider jeg ikke betale 8-900 kroner for at lære.

Jeg kigger videre… gør noget ved dit liv opfordrer de til og det gør jeg så!

3 Comments

  • Catarina

    På de fotokurser jeg har været på har de anbefalet at melde sig ind i de lokale fotoklubber, da de virkelig gir’ rigtig meget.

    Jeg har endnu ikke meldt mig ind, men overvejer stadig. Fro en aften om ugen eller hver anden uge det kunne jeg nok presse sammen med motionen. 🙂

    • Mette

      Det er faktisk også noget jeg længe har overvejet, og også dét er pludselig blevet en mulighed nu hvor jeg har fået bil. Aalborg Fotoklub skulle vist endda være meget aktiv!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *