Morgenhandel

Poden og jeg (måske mest poden :?) manglede hårprodukter. Jeg var hos Frisør Hanne til trim af garnet i går og kiggede lidt på hendes hylder… men jeg synes saftsuseme, det er for dyrt, når man ved, at man kan købe de samme produkter på nettet til en brøkdel af prisen. Til morgen bragte et tilfælde mig forbi Nicehair.dk 

For kr. 39 stykket blev det til 3 x shampoo og 1 x foam + lidt makeup. Normalpris mellem kr. 130 og kr. 147.

Det var vist en okay handel.

PS: nu (en time efter jeg trykkede køb) har jeg fået en bekræftelse på at min ordre er ekspederet og afsendt!

9 Comments

 • Stine

  Øøøv…! Min pakke var klar i døgnposten og nu er den pakket ud. Men de har glemt at smide en af mine ordrer (shampoo) i – har skrevet til dem og håber den snart lander herhjemme…

  • Mette

   Øv hvor ærgerligt… det gi’r jo ikke lyst til at handle igen.

   Jeg oplevede at e-voks.dk sendte mig en forkert vare. Men de ville have sendt den forkerte retur før de ville sende mig det bestilte… sådan noget bøvl gider jeg ikke, så dem droppede jeg at handle med.

   • Stine

    Jeg skrev og fik svar med det samme. De vil helst bare sætte pengene ind på min konto. Ærgerligt at den ikke kom med, men en hændelig fejl. Trods alt. Jeg tror godt jeg vil handle der igen engang. Med de priser 😉 Men ærgerligt for jeg ville jo gerne have den shampoo også, så jeg ville da helst at de havde eftersendt den. Men det er okay.

 • Stine

  Det var for fristende og billigt – jeg faldt i 😉 Og venter nu spændt på shampoo og voks til at lege med 🙂 Tak for tippet!

 • Vicki

  Love you Mette! Har lige været derinde og shoppe til mit forhåbentligt nye lækre hår på fredag! TAK! 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *