Et overfyldt Liseberg

Det der skulle have været en hyggelig tur i Liseberg med lidt “rollercoaster riding” og et hyggeligt restaurantsbesøg, blev i stedet en tålmodighedsprøve med time lange køer til forlystelserne og overfyldte restauranter.

Jeg tror, det meste af Göteborgs befolkning havde besluttet sig for at samles i Liseberg i aftes. Vi gik i bogstaveligste forstand og trådte i hinandens hæle og havde vi ikke allerede ved indgangen investeret i et Liseberghæfte med 15 tur-billetter, tror jeg nok vi var gået igen.  

Ved 20-21 tiden begyndte det at lette lidt. Vi kunne se familierne med mindre børn gå hjem på det tidspunkt. Køerne blev forvandlet fra at hedde 1:15 til 0:25 og det var til at have med at gøre.

Jeg kunne nu godt ha’ undværet… tænk bare at man frivilligt sætter sig ind i de vogne og lader sig kaste rundt med 180 i timen. Og ikke bare frivilligt, man betaler også for det i dyre domme.

3 Comments

  • Deborah

    Jeg siger det bare – du får ikke mig op det skidt, og slet ikke for penge. Det eneste, jeg til nøds kan gå med til er rutchebanen både i Tivoli og på Bakken. Men jeg kan sagtens undvære 🙂

  • Jonna

    Ja jeg syntes det er modigt gået, om jeg så fik penge for det, tør jeg ikke. Har altid været bange for højder. Men så er der jo også andet i kunne prøve.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *