Flere af dem tak

Den rødhårede har fået sig en på opleveren til aften. Efter at have spenderet et par timer ved fjorden i Mou, kørte vi omkring havnen i Aalborg. Vi holdt os dog i udkanten af menneskemyldret. Så meget liv er ikke ligefrem hverdagskost for sådan en landhund, men hun så nu ud til at nyde virakken og opmærksomheden. Nu snorker hun højlydt over fra fatboyen… hende ser vi vist ikke før engang i morgen 🙂

Som bonus for at sidde der ved kajkanten, fik vi set det sidste skib komme sejlende lige ind i solnedgangen.

Det har været den mest pragtfulde sommeraften med plads til bare arme, hyggelig snak og rødvin på terrassen… ahhhh!

Flere af dem tak.

2 Comments

 • Monica

  nej hvor lyder det bare dejligt, livet i langsom fart med plads til det impulse. skønt. jeg elsker også at betragte Bundy når han sådan lige så stille er med på en opmærksom kigger. kan ikke lade være med at spekulere på hvad han mon tænker om dette og hint :o)
  Monica

  • Mette

   Jeg ved nu godt hvad hun tænker… der løb nemlig en hare forbi på græsset bag os 😉

   Livet leves meeeeeget langsomt lige nu og helt uden planlægning. Der nydes kan jeg love dig.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *