Tre dage mere…

Aldrig tidligere har jeg set sådan frem til min sommerferie. Jeg trænger i den grad at komme væk. Langt væk. Både fra mit job, men også fra en rigtig skod situation, jeg er havnet i med en god kollega.

Jeg er begyndt at geare ned. Havde fri i går. Gik hjem til middag i dag, og har tænkt mig kun at yde samme antal timer de næste tre dage. Jeg har nok frihed at tage af, så hvorfor ikke!

Når man sådan kommer hjem sådan i utide, bliver man ikke mødt af en logrende hund, der glad præsentere en bold eller et ben… næ, så bliver man mødt af det her syn…

– ikke så meget som hun lindede på øjenlågene for at se hvem der kom! Hun lader sig ikke sådan forstyrre i sin middagssøvn. Vagthund. Somom!

3 Comments

  • Monica

    hehe – kender jeg godt.

    hvis man så kommer i utide midt om natten, så står der en lille ( 62 kg) en med bange øjne på sin seng – ” hvem er det??” med lille stemme…

  • Rikke

    Okay, den var altså ikke gået her i huset. Her bliver der sagt vov 😉

    Men for pokker, hvor er jeg misundelig over at du skal have ferie nu. Har stadig 5½ uge til det bliver min tur, og de næste tre uger er med 6 arbejdsdage i hver. Så jeg kommer til at glæde mig til den ferie, som et lille barn til jul !

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *