Ubudne gæster

Jeg har spenderet formiddagen med min mor i Ikea. Mine forældre skulle bruge et mindre spisebord og det kunne vi lige akkurat fragte hjem i Poloen. Morgenen startede våd og overskyet i det nordjyske, men jeg skal love for at varmen og solen fik magt, mens vi shoppede i det blå/gule hus. Og så kunne Poloen altså godt ha’ brugt lidt aircondition. Jeg havde sneakers på og mine fødder sejlede da vi nåede Hals.

Da jeg kom hjem opdagde jeg, at jeg havde haft ubudne gæster. En muldvarp har taget turen tværs over min have, lige i kanten af terrassen. Imponerende egentlig, at sådan et lille dyr har så mange kræfter, at den kan få en parasol i en 50 kg. tung granit fod til at stå skævt!

Min græsplæne ligner i forvejen noget der er løgn, så ærgelsen er ikke så stor, men derfor må den nu alligevel godt finde sig et andet sted at grave!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *