Plusser og minusser

Mon ikke den 29. juni kan noteres, som værende den første rigtige nordjyske sommerdag… jeg tror det næsten!

Men udover det, var det også en kontrasternes dag.

Den indeholdt store mængder solskin og masser af tryggende varme, men også i glimt forløsningens torden og sommerregn. Og det gjaldt ikke bare vejret, men også de oplevelser dagen bød på.

Sommermorgennydelse, smil, mavebobler, lettelse og glæde over at kunne glæde en – men også ubehagelige mails med sure opstød fra en anden som jeg overhovedet ikke gider bruge krudt på, kollegial smålighed og endnu en sommerferieramt arbejdsdags dræbende langsommelighed…

Men som nævnt tidligereabsolut intet kunne ødelægge min tirsdag!

Desuden er der nu en dag mindre til sommerferien (-:

4 Comments

 • Deborah

  Hej det lyder underligt – på deborah.dk?? Men Sister sagede noget lignende, og jeg kunne heller ikke forstå, jeg ingen kommentarer fik. Det må jeg lige hive fat i min hjælper om! For det er LANGT ffra meningen.

  • Mette

   Ja, man kan jo også sikre sig så meget mod spam, at man slet ingen kommentarer kan modtage 😉

   Jeg bruger kun “Akismet” og det holder 99% tæt 🙂

  • Mette

   Sådan et regnvejr tager toppen af varmen… skønt.

   Blot til orientering Deborah. Jeg kan ikke længere kommentere på din side… jeg får en fejl, der siger: ERROR: Input code from image. Men der er ikke nogen “input code” at se, så jeg kan ikke indtaste nogen kode.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *