Hvad kortet gemte

Anita fortalte i går, at hendes far havde lånt hendes kamera og at memorykortet efterfølgende afslørede billeder af veteranbiler, som er hans lidenskab.

Nanna medbragte i går vores lille kamera og mens pigerne har gået rundt på udstillingen har de knipset løs. Og det var ikke hunde jeg fandt på memorykortet som forventet nu det var en hundeudstilling vi var til… næ det var såmænd billeder af en bestemt engelsk fyr som sad lige bag os. Om de lige frem har fulgt efter ham ved jeg ikke, men han er i hvert fald afbilledet i flere forskellige situationer…

– tøser altså 😉

9 Comments

 • Maj-Britt

  Årh 😉 Han ser da også sød ud, hi hi… Skøre tøser – og jeg kan godt selv huske da en veninde og jeg brugte flere timer på at snige os ind til drenge-basket på idrætsdagen for at tage billeder af en bestemt lækkerbiksen..

 • Anita

  HA HA, jeg tænkte lige nøjagtigt på den situation, som Gitte nævner, da jeg læste indlægget her. Jeg var en tøsetøs og turde ikke selv tage et billede af den smukke mand, men Gitte havde de no**** der sku’ til 😀

  Jeg tror desværre ikke den tendens ændrer sig og måske sniger vi os engang ind på Hr. Lorentz på plejehjemmet, når vi bliver gamle. Ham med den flotte manke i værelse 215, der STADIG har sine egne velplejede tænder i munden, og ham der tør blinke henover bordet, når der spilles Whist…

  • Deborah

   Uha, nej det tror jeg heller ikke det gør – ændre sig. Jeg vil da ikke håbe det 😀 Men ham her kan jeg ikke rigtig se “det hotte i”, men smag og behag og alt det her!

  • Mette

   Det bli’r festligt på det der plejehjem Anita, for som du siger bli’r man heldigvis aldrig for gammel til det… og vel kan der stå en god r** bag en rolator (tror jeg) 😉

 • Gitte

  Jeg husker jo tydeligt, da jeg havde en vis Moccapige…… på besøg i Kbh, og hun “forelskede” sig i en BS kopi. Jeg sneg mig rundt på Holmens Kanal og tog billeder af ham :-), for ham måtte hun jo have “med hjem”

 • Gitte

  Jeg husker jo tydeligt, da jeg havde en vis moccapige…… på besøg i Kbh, og hun “forelskede” sig i en BS kopi. Jeg sneg mig rundt på Holmens Kanal og tog billeder af ham 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *