World Dog Show 2010

19.354 hunde er tilmeldt den kommende weekends udstilling i Herning Messecenter.

Det er mange… rigtigt mange!

Søndag morgen drager poden, en veninde og jeg sydpå for at se de 120 tilmeldte rødhårede konkurrere om Verdensmesterskabet. Arabella skal ikke deltage. Hun er selvfølgelig verdens smukkeste – i vores øjne – men jeg tror ikke, hun vil gøre sig på den scene og så er der absolut ingen grund til at stresse hende med sådan en tur.

Jeg glæder mig, for vi har bekendte rundt omkring i Danmark og Europa, som forhåbentlig er kommer til Herning med deres smukke hunde.

Den franske klubmatch – som er U D S T I L L I N G E N, når vi taler Dogue de Bordeaux – finder i år sted i St Tropez. Sidst i september samles cremen af cremen indenfor vores race til udstilling i racens hjemland.

Vi deltog som tilskuere i 2006, da udstillingen fandt sted lidt udenfor Paris (se en millionmilliard fotos her) og jeg ville give min højre arm for igen at sidde ved ringsiden. Særligt ved ringsiden i St Tropez. En helt vidunderlig by.

Men der er vist grænser for, hvad jeg tør ufordre Poloen med… og Vodskov – St Tropez – Vodskov er ikke en af dem!

Herning… det tør vi til gengæld godt 🙂

Link til World Dog Show 2010

5 Comments

 • Susanne

  Så må du huske at få kigget og ikke mindst få taget nogle billeder af Dagmar barnebarnet Nemo (Hearts of Hope’s Gorm)

  Måske vi ses 😉

 • Lotte

  Rigtig god tur til jer alle 3,husk nu at tage en masse billeder vi andre kan nyde.Pigerne og jeg slår os sammen med Anette B og lille Gaby om lørdagen.Rigtig god sommer

 • Anette B

  Hej Mette:) ja, det er egentlig lidt pudsigt….:-S jeg glemte lige at skrive sidst, at nok er der 124 tæver, og resten er hanner OG hvalpe… Men de er bare i en ring for sig selv:) jeg skal nok give besked om hvordan det gik;)

 • Mette

  Hmmm, lidt spøjst at den franske og den engelse bulldog ikke er i samme gruppe..!

  Held og lykke Anette, glæder mig til at høre resultatet 🙂

 • Anette B

  Jeg skal også til Herning, men det bliver om lørdagen – hvor jeg har vovet at tilmelde min den lille spættede – hehehehe Hun stiller i juniorklasse… Der er 289 Franske Bulldogs tilmeldt, og deraf er de 124 tæver… så det bliver noget af en oplevelse 😉

  Har du set listen af stendlejere???? Det er helt vildt – man bliver sikkert fattig 😉

  Go’ tur 😆

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *