Har jeg noget valg

Nogle dage er bedre end andre. Nogle dage er meget bedre end andre.

Da jeg blev skilt for et par år siden, gik jeg længe med sådan en følelse af, at den der underlige tomhed jeg følte, var en del at noget midlertidigt. At jeg var sat i en slags venteposition. Men jeg ventede ikke på noget og det var ikke en midlertidig tilstand. Det var sådan mit liv skulle være fremover. Deal with it! Og tomheden blev med tiden fyldt af noget andet… lige så godt… bedre! I dag kunne jeg ikke forestille mig, at det skulle være anderledes. Jeg har lært at sætte pris på min frihed. Stor pris. Og at nogen skulle komme i vejen for den er helt utænkeligt. Lige nu!

Nu har jeg samme mavefornemmelse. Af venteposition. Af noget midlertidigt. At jeg er kommet på den helt forkerte hylde.

Mon jeg også bare skal vænne mig til det. Eller skal jeg se at komme videre..?

Nogle dage er bedre end andre. Nogle dage er meget bedre end andre. I dag var ikke en af dem.

4 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *