Coverdog

Der er en rødhåret på forsiden af Børsen i dag… “Kæledyr er en bakteriebombe“!

Som om det var forsidebreakingnewsstof… med tanke på hvad den rødhårede putter i munden for slet ikke at tale om hvad hun ruller sig i, så kunne de bare ha’ spurgt mig 🙂

Kæl bare fotsat med hund og kat
Selvom vores hunde og katte kan smitte os med resistente bakterier, så skal vi ikke være bange for kontakten med dem. Det fastslår Dyrlæge Finn Jørgensen, Centrum Dyrehospital. Vi skal bare huske at vaske hænder ofte – og især lige efter vi har leget med vores hund eller kat. Og hvis kæledyrene har en infektion som f.eks. diarré, er det især vigtigt at tænke på hygiejnen og generelt huske på, at det ikke er så smart at lade hunden slikke os i ansigtet tæt ved øjne og mund, fastslår Finn Jørgensen.

3 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *