Haveliv

Bestyrelsen truer med snarlig havevandring… for at måle hækhøjder og kontrollere om her ser ordentligt ud.

Naboen mente åbenbart at jeg er i farezonen for at få en hækhøjdehenstilling, for hun stillede uden for min dør i aftes med sin hæklipper og ordene: værsgo… du skal ha’ klippet din hæk 🙂

Mærkværdigt tidspunkt at blive bedt om at klippe hæk. Altså ikke af naboen… men af bestyrelsen. Min viden om haver og planter er ret begrænset, men jeg mener at have hørt, at man klipper hæk omkring Sankt Hans, altså sidst i juni og ikke i maj. Desuden har solsorten bygget rede inde i hækken og hvad vil der lige ske, hvis jeg kommer med hækklipperen? Vil bestyrelsen havde det på deres samvittighed? Måske!

Nåmen om ikke andet, kan de ikke klage over at græsset er for højt… for der er ingen 😕

Æbleblomsterne herover er desværre ikke fra min have, men fra boligforeningens frugthave som vi heldigvis alle har glæde af.

Sæt i gang Frøken Fru Bech..! Med onsdagen. God en til dig.

3 Comments

 • Monica

  oh my God… get a life…

  hm – sidste år købte min mand ny hækkeklipper – med det resultat at han gik klip-amok på den ene hæk ind mod den sure nabo ( som tidligere har meldt os til kommunen da vi byggede legehus i baghaven – en anden , og længere historie…). Det ligner noget der er løgn, stadigvæk, og naboen tør næsten ikke komme ud i sin have…
  jaja…

  ønsker dig en rigtig god onsdag – den kan kun blive bedre end min, jeg skal nemlig til tandlæge ( oh skræk!)

 • Helle K.

  Nævenyttige – hedder det ikke det heroppe?
  Selvfølgelig skal der se nogenlunde ordentlig ud, når I er flere som bor der, men lige 20 cm. fra eller til – kan det betyde det store? I min verden kommer solsorten før en emsig bestyrelse.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *