Det handler om at være… Tryg!

Da jeg tegnede ansvarsforsikring på Poloen, fik jeg oplyst at den inkluderer vejhjælp. Fint nok tænkte jeg – taget i betragtning, at jeg altså har købt en 19 år gammel bil. At jeg allerede skulle få brug for hjælp inden der var gået en måned, havde jeg til gengæld ikke helt regnet med.

Men nu er det så afprøvet og det funker. Helt uden problemer.

Jeg ringede til Tryg, hvor en sød dame besvarede mit opkald. Da hun hørte, at jeg var gået hjem og havde efterladt bilen, ville hun gerne have oplyst, hvor længe jeg ville være om at nå tilbage, for så ville hun få chaufføren til at ringe, når han nærmede sig. Jeg havde regnet med, at der ville gå et par timer, men jeg havde knap lagt røret og vendt ryggen til telefonen før jeg havde Dansk Vejhjælp i røret… hvis jeg sprang på cyklen nu, så kunne vi mødes om 10 minutter ved bageren i Vodskov.

Som sagt så gjort, og jeg ventede da heller ikke mange minutter før det gule fjeblad dukkede op.

De lever fuldt op til deres slogan!

4 Comments

 • Ulla

  Jeg er ikke Tryg ved Tryg.
  Havde fået lovning fra Tryg at de ville dække en tandskade som krævede to implantater.
  Fik trukket tre tænder ud for at få lavet implantaterne.
  Fik derefter besked om at de IKKE dækkede alligevel.!!!!
  Så jeg er absolut ikke TRYG ved TRYG.
  Ulla

  • Mette

   Av for den… nej det kan jeg sgq godt forstå. Det er ikke spor rart at komme i klemme med sådan en skade.

 • Heidi

  Vi har haft Tryg i mange år, og vi er ikke andet end fuldt ud tilfredse og ikke mindst TRYGGE. Det er dejligt at have et godt forsikringsselskab. :o)

  • Mette

   Jeg har tidligere “kun” haft brug for vores hundesygeforsikring og heller ikke her har jeg oplevet problemer. Nærmest tværtimod har jeg modtaget en hjælpsomhed, som har været helt enestående.

   Det er ubetaleligt når man er i knibe… hvilket man jo som regel er, når man har brug for sin forsikring.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *