1. måned er rundet…

Det går forresten forrygende i mit nye job… jeg har efterhånden fanget alle sikkerhedsregler (og der er mange) for de forskellige kategorier af besøgende – og i dag bookede jeg egenhændigt mine første mødelokaler med tilhørende forplejning. Peace of cake. Sådan cirka.

Én ting får dog min tæer til at krumme sig helt sammen nede i skoene. P A P I R N U S S E R I E T. Her stoles tydeligvis ikke på computeren, for ALT registreres både elektronisk og på papir. Det gør mig fuldstændig *BIIIP*.

Nå, nu skal jeg jo heller ikke revolutionere hele verden… den første måned… men jeg har det altså skide svært med papirudskrifter af mails, lister over snart sagt alt, dobbeltregistreringer, osv…. når alt i virkeligheden ligger trygt og godt i vores pc’er. Og jeg kunne da også se, at der blev kigget en ekstra gang, da jeg på min brede skærm gjorde plads til både bestillingsmail og bookingside og så copy/pastede i stor stil… i stedet for at udskrive bestillingen og så tampe alt ind manuelt. Ikke at det er forkert. Slet ikke. Jeg kan bare ikke arbejde sådan!

Men ellers er det okay. Der er masser af gæster ind og ud hele dagen. Masser af snakke med. Masser at hjælpe. Masser at smile til. I går hjalp jeg f.eks. en gæst med at købe en Toyota Avensis på auktion, mens han selv sad på kursus – og fik et kram som tak da handlen var hjemme.

Jow, det går forrygende i mit nye job 🙂

6 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *