Sorte negle

Efter formiddagens tur i Netto begyndte kontrollampen til temperaturmåleren i Poloen pludselig at blinke. Jeg måtte igen ty til Die Betriebsanleitung. I følge den kunne det være enten pga. for lidt kølervæske eller fordi der var gået en sikring til måleren. Men desværre, begge manualens indlysende grunde blev tjekket og fundet helt i orden.

Jeg ender med mekanikerhænder af at rode med den gamle bil – men desværre bar mine bestræbelser ikke frugt denne gang.

Øv… men der er vist ingen vej uden om at lade en fagmand kigge på det!

UPDATE kl. 20:45
Måske var det alligevel den sikring jeg skiftede der gjorde udslaget selvom jeg ikke synes den gamle var sprunget… men i hvert fald blinker advarselslampen ikke længere. Den har nok bare sine særheder ligesom alle midaldrende mænd 😉

2 Comments

 • Vicki

  Åh ja de biler med et par år på bagen. Jeg havde en Corolla med en del år på bagen, Tøffe; fantastisk bil, men han havde en del uvaner. En af dem var at blinke med lamper uden nogen påviselig grund. Selv ikke efter fagmanden havde kigget ham igennem. Håber din Polo har lidt bedre manerer 🙂

  • Mette

   Det håber jeg også Vicki for den skulle jo helst ikke ende med at komme til at koste mig en formue.

   Nu får vi se – det kan jo være en bagatel, som ikke er beskrevet i Die Betriebsanleitung.

   (3 kommentarer i træk og du røg lige lukt i spamfiltret 😉 )

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *