Fornuftig [fo’nåfdi] adj. -t, -e; -ere, -st

Efter jeg har lært J at kende, er jeg squ blevet så pokkers fornuftig… eller i det mindste mere fornuftig.

Hvor jeg tidligere har kastet mig hovedkulds ud i hvad som helst, har jeg nu sådan et par usynlige hænder liggende på skuldrene, som forhindrer at jeg mister jordforbindelsen – og et enkelt blik fra de blå kan få mig til at overveje det meste en ekstra gang.

Kedeligt? Måske sommetider. Fornuftigt? Altid!

Som konsekvens af mit nye velovervejede jeg, har jeg i dag afbestilt den lækre mobil, jeg havde bestilt! Jeg blev enig med mig selv om, at det jo kun er legetøj. Dyrt legetøj.

Og vi har også købt Polo og knallert og bærbar og… man kan altså bare ikke få det hele. Ikke på én gang  i hvert fald.

2 Comments

  • Deborah

    Det er rart at høre, at der er andre end jeg, der tager de fornuftige briller på 😉 Good on you, og sålænge den gamle mobil holder…. Når du så TRÆNGER, kan du tage det op igen, og så er der måske kommet en ny model. Jeg er lige ved at få Polo også.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *