Nu med musik…

Poloen fik skiftet en sikring (peace of cake) og radioen er monteret og forsynet med strøm. Ingen problemer der.

Eller delvist monteret. Jeg kan nemlig ikke få den skubbet helt på plads. Den støder mod noget bagtil, selv om den ikke er så meget som en millimeter længere end den gamle. I mine forsøg på at mokke den ind fik jeg ødelagt antennestikket, der går ind i radioen 😕

Man skal passe lidt på med, hvad man rører ved for alt er jo 19 år gammelt og sikkert lidt mørt. Plastikken på stikket smuldrede i hvert fald mellem fingrene på mig.

Nå… Thansen må igen aflægges et besøg, for sådan et nyt antennestik kan man selvfølgelig også købe (kr. 39,-). Og indtil da må vi høre musik enten på cd eller på mp3.

Det bliver dog ikke i dag for naboerne er begyndt at skæve til mig… de tror vist jeg er flyttet ud i folkevognen 🙂

4 Comments

 • Jens Larsen

  Ja lige netop 🙂 Ellers var det fordi jeg ville fortælle dig, at kølepladen bag på din nye radio, går i mod det bagerste af instrument brædtet som er af pap. Et veltilrettet slag med et eller andet kan skubbe pappet lidt tilbage, så der er plads…

  Spør endelig en anden gang 🙂

  • Mette

   Jeg ved ikke rigtigt, om jeg tør givet noget som helst på den bil et veltilrettet slag… jeg er bange for at den helt rasler fra hinanden så 😉

   I øvrigt er der ingen pap i det radiorum – bagsiden er hård plast.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *