Radio eller ej…

Er der overhovedet nogen, der kan sætte sig ind i hvor meget glæde og frihed sådan en lille blå folkevogn kan give? Jeg føler mig nærmest rig.

Tænk bare at kunne smide den rødhårede ind bag i og køre ned til fjorden en fredag aften, bare fordi man har lyst.

Jeg ved ikke, hvem der nød turen mest… den rødhårede eller undertegnede. Fjorden fik hun dog lov at have for sig selv. Vandet er vist ikke mange grader over tissekoldt, men det ser ikke ud til at røre hende spor. I hvert fald svømmer hun lystigt rundt i det. Brrrrrrr!

Jeg sang lystigt både på vejen ud og på vejen hjem – og hvad gør det så, at der bare er et hul og en bunke ledninger der hvor der for 6 timer siden sad en radio. Nej vel 🙂

3 Comments

  • Deborah

    Jeg har også besluttet at “springe på” vognen helt bogstaveligt. Glæden er uvurderlig, også selvom det bliver lidt stramt. Pyt, det er jeg vant til. Det at kunne køre hen hvor man vil, når man vil er uvurderligt.

    Som altid skønne fotos af den rødhårede 🙂 Radioen – se, det vidste jeg jo, det løste du!

  • Liselotte

    Jeg ved præcis hvordan du har det, Mette – og jeg kan love dig én ting… jeg SAVNER at have friheden, der ligger i at have egen karet, så endnu en gang hjertelig tillykke med den 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *