Fabulous fredag

Det var en af de positive fredage. Meget positive endda.

Jeg er blevet bilejer, har fået positive tilkendegivelser på nogle drømme jeg har haft og sluttet dagen med hyggeligt samvær med kolleger på det lokale værtshus.

Min makker og jeg startede morgenen med at køre til Århus for at kigge på den her lille Polo, jeg har nævnt tidligere. Vist er den gammel, vist skal jeg vænne mig til at tænde lyset manuelt, låse og åbne dørene med nøgle og undvære servostyring. Men til gengæld har jeg fået mig et billigt køretøj, som starter uden problemer og kører fint, hvor jeg bare kan smide den rødhårede ind bag i uden behøve være ked af hundehår og våde hundepoter og sidst men ikke mindst… den er min!

Den ejes af et dødsbo og der skal derfor laves papirer med en advokat, før jeg forhåbentlig i næste uge kan hente mit nye køretøj – men så skal vi dæleme også ud og fræse Nordjylland tyndt. Eller noget 🙂

Kort efter vi kom retur fra Århus modtog jeg nogle beskeder, som gjorde mig overordentligt glad… men indtil videre holder jeg det for mig selv… ønsker/drømme skal man ikke sige højt ved I nok, så går de ikke i opfyldelse!

Dagen blev sluttet på det lokale værtshus “Frederiksberg”, hvor vi tog behørigt afsked med en kollega, der har valgt at stoppe sit arbejdsliv. Altid hyggeligt med lidt uformelt kollegialt samvær.

Nu er jeg så heller ikke til andet end at putte i seng… så godnat og god weekend!

9 Comments

 • Deborah

  TILLYKKE!!! Hvor dejligt for dig. Sjovt nok er det også sådan en Polo, jeg har på hånden, hvis jeg vil have den. Skal lige undersøge vægtafgift (kan du måske fortælle mig) og forsikring (ansvar). Og så tager jeg stilling.

  • Mette

   Så vidt jeg kan se ud af “vægtafgiftsloven” koster den 1040 i vægtafgift – halvårligt.

   Jeg har forsikret den i Tryg for 2267 – og fordi jeg har alle mine forsikringer der er det incl. vejhjælp samt skift af sommer-/vinterdæk.

   Det er da lidt sjovt, at vi har kig på det samme 🙂

 • Anita

  Hip hurra for biler, der muligvis ikke er de fedeste på racerbanen, men som 120% er vores egne – og IKKE bankens! En stor og dejlig forskel.

  Hjertelig Tillykke med køretøjet. Og med friheden 😉

  • Mette

   Tak Anita og det er notop det jeg glæder mig til… frihed til at kunne tage hvor hen jeg vil, når jeg vil! Så pyt med, at det ikke foregår på den mest fancy måde.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *