Det er i dag et vejr…

Jeg har været udendørs stort set hele dagen. Så meget at jeg faktisk synes, at jeg kan mærke fregnerne ligge på lur lige under huden.

Jeg har plantet bellis i krukker og fundet havemøblerne frem. Fejet og ryddet op. Jeg har sludret hyggeligt over hækken med naboen… om børn og eksmænd, om kærlighed og venskab.  Hundene har ligget på lur og studeret hinanden under hegnet. Det har været en dejlig dag med sol og varme, der giver associationer om den sommer, der venter lige om hjørnet.

Det er i dag et vejr et solskinsvejr
oh søde vår, så er du atter nær
nu vil jeg glemme rent, at det var vinter
nu vil jeg gå og købe hyacinther
og bringe dem til en som jeg har kær

3 Comments

  • Niels

    Dejligt vejr og har lige set dine flotte billeder fra Aalborg – gad vide hvordan du kom derud! nå det må jeg se når jeg skal skrive under 🙂 slemme pige!

    • Mette

      Jeg tror, jeg laver noget dokumentfalsk, så opdager du det ikke… jeg er jo i forvejen sån lidt småkriminel 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *