Skidt ferieafslutning…

Siden midten af sidste uge har jeg haft ondt et eller andet udefinerbart sted omkring venstre overkæbe. Ved kindbenet og op mod øret… øjet… jeg ved det ikke helt. Jeg har holdt det i ave med Pinex, men efter en tur ud i dagens kolde vind synes jeg virkelig, det er blevet mere pinefuldt end godt er.

Jeg kan ikke finde ud af, om det er en tandrod, der laver balladen eller om det er min langvarige forkølelse, der har sat sig i kæbehulerne – og jeg ved derfor heller ikke, om det er tandlægen eller øre-næse-hals lægen, der skal have et ring tirsdag morgen.

Jeg satser på Genefke som den første, da jeg synes smerten sidder alt for højt til at være fra en tand. Men jeg frygter, at jeg stikker mig selv blår i øjnene, fordi jeg ikke vil se en eventuel rodbehandling i øjnene 😕

Pokkers! Pokkers! Pokkers!

One Comment

  • Deborah

    Jeg vil tro, at du sagtens kan tale med tandlægen og få en fornuftig vurdering af ham/hende. Stakkels dig, jeg har lige været turen igennem og blev X-antal kroner fattigere. Og det kan man jo dårligt spare på, for det skal jo bare laves det skidt. Hvor kunne jeg godt have brugt de penge på nogle andre ting.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *