Skærtorsdag… nå!

Æhhhh… vi har været så optaget de sidste dage, at det først lige er gået op for mig, at forretningerne har lukket de næste dage og hvis man har “glemt” at handle, så må man leve af det huset kan byde på 😕

Jeg kan måske være heldig, at vores lokale Fakta holder åbent… poden må forbi på knallerten og kigge når hun, som lovet, henter friske rundstykker hos bageren.

5 Comments

 • Birthe

  Ihh altså….. så svært at bo i de store byer…… Du kan da bare handle i Ulsted !!!!! Der har Daglig Brugsen åbent hver dag – året rundt, også nu i påsken fra 8 – 19….. Hvor svært ka’ det være !!!! Ha ha ha, rigtig god påske til jer.

 • Deborah

  Jeg fik handlet til en mindre ny verdenskrig igår, men opdagede senere, at mange Fakta netop har åbent, men ingen af de to nærmest på mig, så det var vist godt nok.

 • Pernille

  Vores lokale Fakta har ikke forstået det der med lukkedage. De har åbent året rundt (i hver fald næsten og helt sikkert i påsken) fra 9 – 20.
  Jeg er blevet så vant til det, at jeg godt kan gå lidt i panik, når de endelig beslutter at lukke en enkelt dag 🙂

  • Mette

   Tak Pernille – det beroliger mig lidt. Jeg handler der ikke så meget, men jeg kan se at de ofte har åbent på nogle skæve dage… så mon ikke også jeg kan hente mig en liter mælk der senere i dag 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *