Ved du godt…

– at forude ligger 10 dages dejlig ferie. Ubrugt. Uplanlagt. AltsĂ„, hvor jeg godt gider 🙂

Men fÞrst skal jeg have sidste arbejdsdag i mit gamle job overstÄet. Temmelig trist, hvis jeg skal vÊre Êrlig. Og oven i handlen har jeg mÄttet konstatere, at der INTET er forberedt til min flytning. Overraskende? NÊ! Men nÄr man samtidig er i mentalt underskud, skal der ikke sÄ meget til, fÞr det bliver en uoverskuelig fÞlelse af ikke at fÞle sig velkommen og vÊrdsat. Og det er netop den fÞlelse jeg sidder med lige nu.

Jeg tror, det er godt, at jeg skal holde lidt fri, inden jeg skal begynde… sĂ„ er jeg forhĂ„bentlig ovenpĂ„ igen.

7 Comments

 • Heidi

  Ja det mĂ„ du nok sige. Havde en veninde der avlede dem for en del Ă„r tilbage. De er simpelthen fantastiske. DesvĂŠrre syntes min mand at de ogsĂ„ er meget store….

  Men der er vist ikke en hund helt som dem.

  Vi gÄr og venter pÄ at vores hvalp bliver fÞdt. Det bliver af racen Staffordshire bull terrier. Ja hvis altsÄ de ikke sÊtter den pÄ forbudslisten igen.

  Men om alt gÄr vel skulle vores nye medlem af familien tomme til verden den 23 april.

  Go weekend.

  Heidi

 • Helle K.

  God ferie 🙂
  Det er en vĂŠmmelig fĂžlelse, ikke at fĂžle sig velkommen – jeg hĂ„ber da virkelig, at en elller anden opper sig, inden du skal igang 🙂

  Billeder fĂ„r mig til at tĂŠnke: “Lalleglad” – det er skĂžnt 🙂

 • Deborah

  Det er dÊlme tarveligt er det. I en situation, hvor man netop har brug for, bÄde at fÞle sig vÊrdsat og velkommen. TÊnk at ledelser ikke tÊnker lÊngere. Det er dÊlme sÞrgeligt! HÄber du fÄr en RIGTIG god ferie og sender varme vÊrdsÊttende tanker fra mig (hÄber det hjÊlper lidt)!

 • Heidi

  jamen god ferie til dig sÄ.

  Kom lige til at tÊnke pÄ din ex mand da der igen kom et dejligt billede af et par rÞdhÄrede tÞser(gÄr jeg ud fra)

  Har han en ny hund i kikkerten?

  Heidi

  • Mette

   Det er faktisk to billeder af Arabella smeltet sammen til Ă©t 🙂

   Jeg er ikke helt klar over, hvad han har af planer men jeg er da nÊsten sikker pÄ der stÄr bordeaux pÄ Þnskelisten. Det er rigtig rigtig svÊrt at finde en race der kan matche den.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. KrĂŠvede felter er markeret med *