Ved du godt…

– at forude ligger 10 dages dejlig ferie. Ubrugt. Uplanlagt. Alts√•, hvor jeg godt gider ūüôā

Men f√łrst skal jeg have¬†sidste arbejdsdag i mit gamle job overst√•et. Temmelig trist, hvis jeg skal v√¶re √¶rlig. Og oven i handlen har jeg¬†m√•ttet konstatere, at der¬†INTET er forberedt til min flytning.¬†Overraskende? N√¶! Men¬†n√•r man samtidig er¬†i¬†mentalt underskud,¬†skal der ikke s√• meget til, f√łr det bliver en uoverskuelig¬†f√łlelse af ikke at f√łle sig velkommen og v√¶rdsat. Og det er¬†netop den¬†f√łlelse jeg sidder med lige nu.

Jeg tror, det er godt, at¬†jeg skal holde lidt fri, inden jeg skal begynde… s√• er jeg forh√•bentlig ovenp√• igen.

7 Comments

 • Heidi

  Ja det m√• du nok sige. Havde en veninde der avlede dem for en del √•r tilbage. De er simpelthen fantastiske. Desv√¶rre syntes min mand at de ogs√• er meget store….

  Men der er vist ikke en hund helt som dem.

  Vi g√•r og venter p√• at vores hvalp bliver f√łdt. Det bliver af racen Staffordshire bull terrier. Ja hvis alts√• de ikke s√¶tter den p√• forbudslisten igen.

  Men om alt går vel skulle vores nye medlem af familien tomme til verden den 23 april.

  Go weekend.

  Heidi

 • Helle K.

  God ferie ūüôā
  Det er en v√¶mmelig f√łlelse, ikke at f√łle sig velkommen – jeg h√•ber da virkelig, at en elller anden opper sig, inden du skal igang ūüôā

  Billeder f√•r mig til at t√¶nke: “Lalleglad” – det er sk√łnt ūüôā

 • Deborah

  Det er d√¶lme tarveligt er det. I en situation, hvor man netop har brug for, b√•de at f√łle sig v√¶rdsat og velkommen. T√¶nk at ledelser ikke t√¶nker l√¶ngere. Det er d√¶lme s√łrgeligt! H√•ber du f√•r en RIGTIG god ferie og sender varme v√¶rds√¶ttende tanker fra mig (h√•ber det hj√¶lper lidt)!

 • Heidi

  jamen god ferie til dig så.

  Kom lige til at t√¶nke p√• din ex mand da der igen kom et dejligt billede af et par r√łdh√•rede t√łser(g√•r jeg ud fra)

  Har han en ny hund i kikkerten?

  Heidi

  • Mette

   Det er faktisk to billeder af Arabella smeltet sammen til √©t ūüôā

   Jeg er ikke helt klar over, hvad han har af planer men jeg er da n√¶sten sikker p√• der st√•r bordeaux p√• √łnskelisten. Det er rigtig rigtig sv√¶rt at finde en race der kan matche den.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *