Ved du godt…

– at forude ligger 10 dages dejlig ferie. Ubrugt. Uplanlagt. Altså, hvor jeg godt gider 🙂

Men først skal jeg have sidste arbejdsdag i mit gamle job overstået. Temmelig trist, hvis jeg skal være ærlig. Og oven i handlen har jeg måttet konstatere, at der INTET er forberedt til min flytning. Overraskende? Næ! Men når man samtidig er i mentalt underskud, skal der ikke så meget til, før det bliver en uoverskuelig følelse af ikke at føle sig velkommen og værdsat. Og det er netop den følelse jeg sidder med lige nu.

Jeg tror, det er godt, at jeg skal holde lidt fri, inden jeg skal begynde… så er jeg forhåbentlig ovenpå igen.

7 Comments

 • Heidi

  Ja det må du nok sige. Havde en veninde der avlede dem for en del år tilbage. De er simpelthen fantastiske. Desværre syntes min mand at de også er meget store….

  Men der er vist ikke en hund helt som dem.

  Vi går og venter på at vores hvalp bliver født. Det bliver af racen Staffordshire bull terrier. Ja hvis altså de ikke sætter den på forbudslisten igen.

  Men om alt går vel skulle vores nye medlem af familien tomme til verden den 23 april.

  Go weekend.

  Heidi

 • Helle K.

  God ferie 🙂
  Det er en væmmelig følelse, ikke at føle sig velkommen – jeg håber da virkelig, at en elller anden opper sig, inden du skal igang 🙂

  Billeder får mig til at tænke: “Lalleglad” – det er skønt 🙂

 • Deborah

  Det er dælme tarveligt er det. I en situation, hvor man netop har brug for, både at føle sig værdsat og velkommen. Tænk at ledelser ikke tænker længere. Det er dælme sørgeligt! Håber du får en RIGTIG god ferie og sender varme værdsættende tanker fra mig (håber det hjælper lidt)!

 • Heidi

  jamen god ferie til dig så.

  Kom lige til at tænke på din ex mand da der igen kom et dejligt billede af et par rødhårede tøser(går jeg ud fra)

  Har han en ny hund i kikkerten?

  Heidi

  • Mette

   Det er faktisk to billeder af Arabella smeltet sammen til ét 🙂

   Jeg er ikke helt klar over, hvad han har af planer men jeg er da næsten sikker på der står bordeaux på ønskelisten. Det er rigtig rigtig svært at finde en race der kan matche den.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *