Sku’ dag

Der var et job der sku’ passes, et kursus der sku’ besøges, ord der sku’ tolkes, en hest der sku’ hyppes, en næse der sku’ pudses, varer der sgu’ handles, mad der sku’ laves, en hund der sku’ luftes, tøj der sku’ vaskes, en mand der sku’ kontaktes, papirer der sku’ udfyldes, kontakter der sku’ slettes, et Ikea der sku’ besøges, kaffe der sku’ drikkes…

– og nu orker jeg saftsuseme heller ikke mere i dag!

One Comment

  • Charlotte

    Jamen det er jo min dag du beskriver :o) Bortset fra at jeg ikke har luftet hund, den tid brugte jeg istedet på bestyrelsesmøde på sønnens skole, men ellers …. når nej, jeg drikker kun te.
    Jeg orker heller ikke mere idag, jo min date lige om lidt, med Ole Lukøje.

    God nat

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *