Aftenshopping

Jeg vil gerne være sådan en, der sidder ved kassen og siger BIP
 

De beskedne fremtidsdrømmene blev udtrykt efter vi til aften – for første gang i øvrigt – besøgte vores nye Ikea og havde passeret gennem selvbetjeningskassen med poden som stregkodelæseroperatør. Måske skulle hun bare få sig et fritidsjob med de muligheder, så hun kunne få styret sine lyster til at bippe!

Mine fremtidsdrømme går mere i retning af nyt betræk og puder til mine Ektorpmøbler, en bunke Ribba rammer til mine fotografier… og se så lige den parasol med indbygget insektnet… og forestil jer lige mig sidde der en sommer dag i en god stol og med en god bog… i fred for de forhadte insekter! I LOVE IT. Den er et absolut musthave dette forår!

2 Comments

  • Rikke

    Okay, jeg glæder mig allerede til billeder af den rødhårede, når hun er total viklet ind i det der insektnet 😀

    • Mette

      Hehe… ja, det skal nok gå galt, når hun så panikker og vælter parasollen ned over mig… festlig sommer vi skal ha’ 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *