Det bli’r ved…

Det har sneet uden ophør siden jeg slog øjnene op i morges. Jeg vil tro, der er faldet omkring 25-35 cm sne siden i går og fortsætter det, i det her tempo, må vi nok se os “sneet inde” i morgen. Mens tid var tog vi turen ud for at proviantere. Det foregik på gåben i vinteroutfit, med rygsæk og sporhund.

Efter at have luftet hund, skovlet sne og kæmpet os vej til Brugsen, har vi vist fået vores del af den friske luft i dag. Resten af dagen foregår indefor i varmen… poden har Ulsted Kim Hr. Enevold på “Skype” og jeg vil sætte mig med te og en god bog.

Vi får det bedste ud af de forhold vejret byder os… i stedet for at tvære over dét, der ikke blev!

One Comment

  • Deborah

    Ja der er ligesom heller ikke andet at gøre. Her er temeperaturen faldet fra plus til minus og der fyger en strid og meget kold vind, men ingen sne – endnu 😉 Det lyder slemt oppe hos jer.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *