… lige til påske

Når iPoden stadig hen i februar spiller “Last Christmas”, så er det på høje tid at få ryddet op. Der var mange cd’er/kunstnere (døgnfluerne), som efterhånden hænger mig langt ud af halsen og som derfor også blev strøget af spillelisten.

Missy Higgins er dog en af dem, der bliver hængende længe endnu…

– sammen med Tina Dickow, Sia, Lemar, Chris Brown, Eamon, Seal, Sade… er det musik jeg aldrig bliver træt af.

Jeg tror ikke, der er så mange herhjemme, der kender australske Missy Higgins og det var da også helt tilfældigt hun faldt ned i mit musik bibliotek. I dag har jeg ALT hun har udgivet og der er ikke ét eneste nummer jeg ikke gider høre. Det hører faktisk til sjældenhederne at det sker.

Enjoy 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *