Hvad har du NU købt..?

Det ER ikke kun ældre damer, der elsker de skønne shoppingvogne – denne her er i den skønneste retro-stil med praktisk voksdug.

Sådan én MÅTTE jeg bare eje – her kan jeg nemlig have alt det, jeg ellers hefler hjem i tunge poser. Den kan rumme de fleste af de indkøb, poden og jeg skal bruge på et par dage. Og så var den i øvrigt sat ned fra kr. 539,50 til kr. 99,00 – lige her

Med i købet røg så også lidt hestefødselsdagslys til podens lagkage, samt et par lækre læbepomader,  Honeysuckle Honeydew og Summer Fruit. De består af 95% økologiske ingredienser og er 100% naturlige. Fri for petroleum og parabener – men til gengæld fyldt med antioxidanter, E vitamin, beroligende sheasmør og jojobaolie.

Så er jeg vist både økologisk, indkøbs- og kysseklar 🙂

8 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *