Efter søndag kommer mandag

Som en skrev på sin Facebook væg i fredags: Kan man ikke trylle sig hen til mandag? Jeg ville så gerne have weekend først, men set i bakspejlet kunne jeg også godt ha’ ønsket mig at springe weekenden over og frem til mandag. Det har ikke lige være min weekend, men sådan går det indimellem. Og det gider jeg ikke øffe mere over.

Til gengæld har jeg sluttet søndagen af på allerbedste vis med en forrygende god film: Flightplan med Jodie Foster.

Jodie Foster, spiller Kyle Pratt, mor til den seks-årige Julia, i denne nervepirrende thriller. Kyle og Julia er om bord på et gigantisk passagerfly, på vej mod New York. De falder i søvn, og da Kyle vågner, er Julia sporløst forsvundet. Eller er hun? For det mystiske er, at ingen kan huske at have set pigen. Hun står ikke på passagerlisten, og Kyle kan ikke finde hendes boarding pas. Mens Kyle kæmper for ikke at miste forstanden, skal hun prøve at løse dette mareridtslignende mysterium og redde sin datter.

Jodie Foster er sindssygt dygtig efter min mening og hun spiller da også en af de store roller i en af mine favorit film, Ondskabens Øjne. Jeg har lånt endnu en med hende, Panic Room, som jeg har tænkt mig at sætte på dvd’en i morgen.

Så er man altså godt underholdt.

8 Comments

 • Katrine

  Du kan tro, jeg har nydt min mandag….
  Skønt stille vejr med frisk sne… Hentet Junior tidligt, hygget på sofaen med en god bog, men Junior har nulret mit hår 🙂
  Puttet under dynen, med ild i brændeovnen! Kvalitetstid kommer i forskellige pakker, dagen idag var en rigtig god pakke!!
  Knus

 • Susanne

  Jeg kan kun være enig med dig.. jeg har tilgengæld haft en god weekend.. men der er visse weekender man gerne vil undværre… specielt de weekender hvor ens børn ikke er hjemme..
  og ja Jodie Foster er en fantastisk skuespiller.. jeg elsker alle hendes film.. gid det var mig der skulle hygge mig med dem ligesom dig..
  Rigtig god mandag til dig Mette.. og kys til den røde

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *