Facebook live

Jeg har en god ven. Han er indædt Facebook modstander. Jeg har gasset ham lidt, kaldt ham forstokket, en tværing osv… og som jeg slår ham i hovedet med, så kan han ikke vide hvad det er, hvis han ikke vil prøve 😉

Jeg er dog lidt tilbøjelig til at gi’ ham ret sommetider (men sig det eeeeendelig ikke til ham). Jeg har nemlig selv et ambivalent forhold til Facebook… flakser lidt frem og tilbage, deaktivere min profil, er så alligevel nysgerrig og aktivere den igen… nå, men det korte og det lange er, at samme tvære ven i dag sendte mig denne lille YouTube til skræk og advarsel.

Er det alle dine Facebook-venner, som du gad hænge ud med i virkeligheden? Og hvor irriterende ville det være, hvis de kom på uanmeldt besøg? Fredagsfilmen giver dig svaret… 

Skræmmende… meget skræmmende… ikke sandt?

5 Comments

 • Brian N.

  Hej Mette. Jeg forstår ganske udmærket din ven. Dog havde jeg en profil på facebook ca. et halvt år siden, men jeg lukkede den efter ca. et måned brug. Hvad folk syndes der er så fedt ved fjæsbog kunne jeg ikke se, jeg kan nåes på både mail, mobil og SMS og det virker fint for mig.

  En fra arbejde fortalte han havde over 750 venner!!! Sikke en masse fødselsdage han skal til om året… :-))

  Hvad facebook er til for: 😉
  http://www.youtube.com/watch?v=kFKHaFJzUb4

  Mvh. Brian, Løgstør.

 • Pernille

  Jeg har det temmelig ambivalent med facebook. Egentlig har jeg vist udelukkende en profil, fordi den del af min familie og venner, jeg ikke har mailadresser på er mine venner der.
  Jeg er aldrig på, men får besked vis mail, hvis nogen vil i kontakt… det fungerer det meget godt til 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *