Mandag på en tirsdag

Vi havde ikke aftalt, hvem der skulle møde ind på kontoret efter påske med det resultat, at vi mødte op alle sammen 🙂

Det var fint nok. Jeg trængte til at komme lidt ud af Hals og 3 mennesker (af den fornuftige slags) på et temmelig stort kontor udgør ikke nogen stor risiko. Vores kunder – de få der kommer – er fortsat afsprittet og iført mundbind når de kommer ind og er desuden placeret bag en plexiglasplade.

Da jeg kørte på job til morgen slog det mig, at jeg er kommet igennem en hel vinter uden så meget som antydningen af en forkølelse… mon ikke det er en sidegevinst af isolationen, den høje håndhygiejne og brugen af mundbind?

Jeg tror det.

One Comment

  • Helle Klitgaard

    Det er det helt sikkert, det taler “de kloge” jo også om – og RS-virus er næsten også ukendt denne vinter, så sprit og mundbind er godt for meget. Jeg hører til de kedelige, som allerede brugte håndsprit inden corona – og jeg er stort set aldrig forkølet. Jeg håber, de gode vaner holder ved efter corona.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *